Bojan Trček, veterinarski in zdravstveni tehnik

Rojen sem leta 1974, v Kranju. Srednjo šolo sem obiskoval v Ljubljani in leta 1993 dobil naziv veterinarskega tehnika. Opravljal sem različna dela dokler se leta 2003 nisem zaposlil na Prvi K – kliniki za male živali kot veterinarski tehnik. Tam sem spoznal vsa dela veterinarskega tehnika, od pravilnega ravnanja z zdravimi, poškodovanimi in okuženimi živalmi, nege živali v hospitalu, laboratorijske dela, rentgena, prevezami, priprave živali na razne posege, tako diagnostične kot kirurške, pa vse do anestezije in asistence pri kirurških posegih. V tem času sem uspešno zaključil tudi srednjo zdravstveno šolo. Leta 2007 sem se preselil na Primorsko in začel delati v Splošni bolnišnici Šempeter. Že po dveh letih sem začel delati na intenzivni terapiji, kjer sem ostal do leta 2012, ko sem se z družino preselil v Anglijo. Tam sem nadaljeval z delom v zdravstvu na različnih področjih, ter spoznaval širino zdravstva tudi v drugi državi.

Kljub zanimivemu delu v humani medicini sem vse bolj pogrešal delo z živalmi. Tako je nastala ideja o vrnitvi v domače kraje in ustvariti veterinarsko ambulanto, kjer se bomo lahko z vso vnemo posvetili delu, ki ga imamo najraje.

V naši ambulanti skrbim za vsa področja veterinarskega tehnika ter recepcije. Z veseljem si vzamem čas za pogovor z vami in vam po najboljših močeh svetujem. Najraje pa razvajam vaše ljubljenčke, da se pri nas počutijo kot doma.